Lenzen

Bij ons is het mogelijk om lenzen via een automatisch incasso systeem te betalen.
Dit systeem passen wij voornamelijk toe bij de maand lenzen.
Maandelijks gaan wij een bedrag van uw rekening afschrijven dat overeenkomt met wat uw lenzen op halfjaar basis kosten.
Het voordeel hiervan is dat u niet voor grote uitgaven komt te staan wanneer de lenzen weer aan vervanging toe zijn.
In overleg kunnen deze prijzen all-in worden berekend, zodat u ook de vloeistof niet apart hoeft te betalen ook krijgt u bij levering van de lenzen meteen een halfjaar voorraad aan verpakking mee.

Zachte contactlenzen

Het woord zegt het al, deze lenzen zijn heel zacht en comfortabel en zijn er in allerlei variaties. Tegenwoordig kies je vooral voor de frequentie waarmee jij jouw lenzen wilt vervangen. Zo zijn er lenzen die je iedere maand moet vervangen maar ook lenzen die je na één keer dragen niet meer kan gebruiken. De volgende dag zet je dan weer een paar nieuwe frisse lenzen in. Sommige lenzen kun je ook een poosje achter elkaar dag en nacht dragen. Dat is vooral ideaal voor mensen met onregelmatige werktijden of een beroep waarbij je ‘s nachts opgeroepen kunt worden.

Flexibile lenzen

Deze lenzen zijn iets harder dan zachte lenzen. Met flexibele lenzen zijn meer oogafwijkingen te corrigeren dan met zachte lenzen. De contactlensspecialist kan het beste vaststellen wat voor jouw ogen de beste oplossing is. Overigens zijn die flexibele lenzen lang niet meer zo hard als vroeger en doet het draagcomfort niet onder voor dat van zachte lenzen. Meestal gaan flexibele lenzen langer mee dan zachte lenzen en hoef je ze dus minder snel te vervangen.

Gekleurde contactlenzen

De nieuwe trend, pas de kleur van je ogen aan en kies daarom voor gekleurde lenzen. De nieuwste generatie zachte gekleurde lenzen geeft een heel natuurlijk effect. Op het eerste gezicht zal het niemand opvallen dat je lenzen draagt. Gekleurde lenzen zijn eigenlijk niets anders dan een extra aanvulling op je make-up. Ze zijn er in allerlei kleuren en ook meer of minder opvallend, Bovendien kun je ze altijd met en zonder sterkte krijgen.

Speciale lenzen

Vrijwel alle oogafwijkingen kunnen tegenwoordig ook met contactlenzen gecorrigeerd worden en meestal op meer dan één manier. De mogelijkheden zijn zo talrijk dat het veel te ver gaat ze hier allemaal op te noemen. De deskundige contactlensspecialist kijkt graag samen met u wat voor uw ogen en uw wensen de beste optie is. Loop gerust eens binnen voor een vrijblijvend advies, Wij helpen u graag.

Klaas Banga Brillen

Dijkstraat 8
8801LV Franeker
0517-396322
info@klaasbangabrillen.nl

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag : 09:00 tot 17:00
Woensdag: 09:00 tot 17:00
Donderdag: 09:00 tot 17:00
Vrijdag: 09:00 tot 17:00
Zaterdag: 09:00 tot 17:00
Zondag: Gesloten

© Klaas Banga Brillen Alle rechten voorbehouden | CompanyBoost